JAG VILL HA VARMA SOMMAR DAGAR!

Börjar fan bli en vana att vara hemma minst någon dag i veckan för att jag är sjuk. så himla trött på den här skiten. förkyld och halsen bränner och huvudet dunkar som trummor! helt sjukt men när man är hemma så saknar man skolan :o
jag vet det låter konstigt men det bli faktiskt så när man måste vara hemma och inte får göra något. Men i dag har jag faktiskt varit utanför huset, har besökt skolan för att jag var tvungen att göra ett prov. hoppas att det gick bra! var ganska svårt..
men nu ska jag sova, ingen skola i morgon.Puss

30 MARS

Hello dolls! min dag blev inte riktigt som planerat, vaknade i morse och kände att jag inte mådde så bra. men gick upp och åkte till praktiken för att försöka, för att se hur länge jag orka? men vid ett tiden orkade jag inte mer...
så tog tåget hem och la mig och sov i nåra timmar! just nu myser jag lite med min lilla familj innan jag ska sova. i morgon har jag prov. kommer gå åt skogen!
puss på er.

27 mars 2011

Börjar bli nästen som en vana att inte blogga, fyfy. men har haft fullt upp de senaste dagarna. så har inte hunnit skrivit något. men ska väl gå igenom några dagar då!
torsdag: skolan gick bra, skulle göra en uppsättning med en florist elev från haga på en timma. men det gick bra även att jag inte vart helt nöjd.:s
när jag kom hem så övningskörde jag och pappa lite.
fredag: hade först bruduppsättning på frisör lektionen sen engelska test på engelskan. gick rakt åt helvete....
kom hem och fixade lite och sen kom elin, käkade lite tacos och hade fredagsmysigt! var efterlängtat. :)
Lördag: pappa kom in och väckte mig och fråga om jag ville köra in till maxi för dom och en till familj skulle åka och kolla på husvagnar. så jag bestämde mig för det eftersom att få varje chans att köra. så i går blev min första körning på motorvägen. fy fan vad jag var rädd asså!
efter husvagnstrippen åkte vid till max för lite lunch. åkte hem och sedan åka vi hem till den andra familjen och kollade på aik matchen. åkte sedan hem, vid sex tiden kom malin & elin hem till oss, för att fixa malins hår inför kvällen. blev super bra!
Idag: har jag varit på kalas i svärtinge, blev att köra dit och hem gick super bra. nu är vi hemma igen och kollar på lite tv. hoppas ni får en fin kväll. Puss

judoträning !

Drar iväg på ett skönt och jobbig träningspass! HÅRDTRÄNING I VECKAN !!

Grattis älskling som fyller 17 idag! :). JAG ÄLSKAR DIG HJÄRTAT! <3

/ eeelinlarsson

I LOVE THE SUN!

Helt okej dag måste jag ändå säga, hela förmiddagen gick åt att färga mammas får på praktien. eftermiddagen gick ganska lång samt. kom hem vid sju tiden. just nu kollar jag på off the map eller vad det heter men nu ska jag sova.Puss

SOLEN HAR HITTAT TILL NORRKÖPING

Godagens alla söta vänner tänkte bara säga att min dag har varit helt okej. skolan gick bra och lektionerna rullade på. på matrasten blev det stan med brudarna sen tillbaka till skolan och sitta ut i underbara solen! gud vad härligt det var.
i morgon har jag praktik, hoppas då en rolig och givande dag. men tråkigt att man inte får vara ute nu när vädret och värmen börjar komma. nu blir det att kolla aik-färjestad. Puss!
Just de tänkte bara säga till dig som skrev en viss kommentar och inte skrev vem du är. att sånna kommentarer vill vi inte ha och om du inte gillar vad vi skriver eller vad vi skriver om så behöver du inte gå in här! okej.....

21 MARS 2011

Pluggandet tar kol på mig, fy fan vad jag är trött på skiten, grekiska antiken kan ju skjuta sig själv!
nu ska jag hjälpa mamma med lite mat.Puss!

PLUGGA ÄR INTE MIN STARKA SIDA!

Första skol dagen på ett bra tag, gick väl okej.men den var super seg även att jag sluta vid halv tolv. för jag kunde inte vara med på idrotten så det blev lång tråkigt!
Är ledsen men här kan jag inte sitta länge måste plugga har förmodligen prov i morgon? för jag var ju borta förra veckan,inte bra..PUSS!

SKOLAN HERE I COME

En gammal bild från förr våren tror jag det var,men lite röda slingor också, saknar dom faktiskt!


Sista dagen hemma nu, i morgon ska jag göra ett tappert försök och dra mig själv till skolan! är faktiskt ganska taggad att få komma ut och se folk!
men det jag är minst glad över att att jag ska upp kl 6....
såg nyss sista solsidan nyss, så himla bra. men blir arg att det inte ska komma mer avsnitt.väldigt tråkigt!
men nu ska jag ta och kolla lite kläder till i morgon.Puss & Godnatt!

MARS 19 2011

Ledsen för en väldigt dålig uppdatering men eftersom jag gjorde en operation i munnen tidigare i veckan så har jag inte mått något vidare! stygnen gör skit ont och kan knappt öppna munnen när jag ska äta så jag har as ont i käkbenen..
men men mår lite bättre just nu eller så är det bara för att jag går på panodil och ipren 24/7!
var faktiskt med mamma nyss till ica, typ den ända turen jag varit ute på på en hel vecka :O
När jag mår bra & inte har ont så ska jag blogga utav bara fan, jag LOVAR!
Puss

spexfoto + träningsläger

imorgon är jag ledig från skolan.. yes! Då blir det träningsläger hela helgen, hoppas de blir roligt :)
mår sådär nu, lite ont i halsen, hostig och förkyld. menmen bara köra på !


vårat spexfoto, höh stenhårda!
/ ElinLarsson

hemma och mår bra?!

Hej! ville bara skriva lite snabbt att besöket på Linköpings sjukhus gick bra och jag mår också bra,trots allt. fick som tur var massa bedövning och något lugnande att dricka.för att bli lite lullig och lugn. efter att dom tagit bort två tänder så fick jag lägga mig i ett mörkt rum och sova i en timma innan mamma & jag fick åka. åkte direkt hem och la mig och sov i några timmar, just nu har jag svin ont och det forsar blod i munnen varje gång jag rör på mig! :s
ingen skola i morgon tyvärr, fast det är nog lika bra det ända jag har ätit i dag är macka i morse och sedan lite potatismos som jag fått sugit ner i halsen för jag kan inte tugga.
men nog om allt mitt jobbiga hoppas alla andra haft en bra dag.Puss!

13 MARS 2011

Min söta underbara katt fick bli min första modell med min coola kamera, men nog om min det just nu sitter vid tvn och försöker kolla på keeping up with the kardashians men är inte så lätt när pappa ligger i soffan brevid och snarkar så hela rummet skakar! haha men nu ska jag sova. Puss på er!

BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE!

Bästa dagen på länge, började med att pappa skulle in till stan för att titta på något så jag & ponta följde med för vi ville till media markt oh kolla lite, och när vi kom dit så hittade jag den kameran jag ville ha och sprat till, men det fattades 1500 kr så frågade pappa om vi kunde åka tillbaka nästa månad så har jag alla pengar till den, men pappa fråga någon som jobba där om dom hade någon som inte var utställnings kameran och hon tog fram en och pappa köpte den, så nu ska jag bara betala till honom, det roligaste!
Innan vi åkte till media markt så stannade vi hemma på shell och köpte en övningkörs skyllt så från media markt hem till farmor & farfar som bor i svärtinge typ så körde jag och sedan hem ända till blacka också. pappa och jag blev lite osams men det gick ändå ganska bra! men nu ska jag ta lite kvälls mat och se bästa solsidan, är näst sista någonsin. väldigt tråkigt....
trevlig kväll mina vänner!

GOD MORGON!

God Morgon!
vaknade nyss ungefär, har legat i sängen och kollat lite på oth men nu måste jag gå upp och käka lite och sedan sätta igång med min svenska prov på tisdag.
är samtidigt skit nervös också för i morgon är vi lediga men ska till linköpings sjukhus och dra ut två visdoms tänder! :O fy tusan är livrädd. men ska komma ett tag innan och få något lugnande och sedan mass bedövning hoppas jag.
Puss!

HAPPY DAY!

jag & min fina vän elin.
Mysig lördag måste jag säga, på dagen har mamma och jag bara legat och degat och kollat på film och tv.sen blev det melodifestival final, äntligen har sverige fattat att man ska skicka något som är helt okej att kolla på och en låt som är bra och ingen jäkla anna bergendahl eller the ark eller något skit! finally säger jag bara.
nu har resten utav min familj kommit hem, dom ha varit i väg hela dagen på hockey så nu ska jag vara lite social med dom.Puss!

matchdags

Första matchen med eneby, verkligen nervös!
ikväll blir det mys med bästa joachim <3

/ ELIN LARSSON

11 mars 2011

Ledsen för väldigt dålig uppdatering, men har inte haft ork eller viljan, men i dag blev det inte direkt som planerat,vaknade och tog sju bussen in till stan men när jag satt på bussen så kände jag att inte skulle orka så tog bussen hem igen och la mig och sova till kl två! sen har jag bara legat vid tv resten av dagen. rolig fredag, NEJ!!
men nu har alla gått och lagt sig utan mamma & jag som kollar lite film.
Puss

7 mars 2011

Hemma för några timmar sen, har precis kollat klart aik-hv71, förut var jag iväg på handledarkurs för övningskörningen som jag ska börja med nu! sjukt taggad.
men tyvärr så har jag inte tid att skriva mer, måste läsa igenom alla papper till natur provet i morgon! fan känns som jag inte kan allt än,FAN....
hoppas ni har haft en fin dag.Puss!

MAKE BELIEVE

Första skoldagen i dag, som tur var så var vi bara nere på filmstaden och kollade bio och sedan slutade vi. men hade så himla ont i huvudet & magen, så blev inget jobb utan åkte hem och stoppa i mig medicin som mamma köpt.
sedan jag kom hem vid tolv har jag pluggat, men råkade sätta mig vid datan och kolla på kourtney&kim take newyork en stund. men behöver faktiskt en paus! ;)
men nu ska jag käka sen ska jag in till stan på på körskolekurs så att jag kan börja övningsköra snart!
Hörs senare,Puss

It's you and me against the world

Äntligen i morgonen ska jag till skolan för första gången på några veckor! eftersom jag har varit sjuk i en vecka och sedan innan det var det ju lov så ska äntligen träffa människor, har kännt mig isolerad från omvärlden...
även att jag inte är helt frisk än så ska jag försöka, känner att jag ligger efter lite!
Men mamma ska ringa i morgon och se om vi kan få någon tid och kolla varför jag mår illa hela tiden?
nae nu ska jag krypa ner under täcket och sova, upp tidigt i morgon.Puss

eneby bk




Nu blir det träning.. åhh hatar söndagar och imorgon är det måndag = skola, ny vecka :(.

så otroligt dåligt att inte höra av sig.....

/ ELIN

DON'T PUSH ME INTO THE FIRE

Nu börjar det här med att vara sjuk rätt jobbigt och lång tråkigt. har varit hemma i en vecka nu!
dagarna har jag ägnat åt filmer och några nya serier jag börjat kollat på som tex hellcats.
såg även en film i dag letters to juliet, väldigt romatisk film.men snacka om sago slut. inte direkt hur det brukar sluta i verkligheten.
tog en behövlig dusch i dag, känner mig nästan som en ny människa haha.
Hörs senare, Puss

elin annette larsson




slänger in två bilder..
drar mig mot catrin nu, blir mys och bad! <3
(bloggar bara ibland)

TANDREGLERINGEN

Hej mina vänner!
som jag skrev tidigare i dag så har jag varit hos tandregleringen i dag, och satt in ''snoddar'' mellan några tänder. och jag har ingen aning om hur länge jag ska ha det? :s
men nästa tisdag ska jag i allafall till linköping och sätta in tandställning i överkäken, och sen efter en vecka ska jag tillbaka och få i underkäken också. så ni kanske förstår att jag inte så jätte glad just nu. just för att jag redan var sjuk innan jag satt in dom här snoddarna och för att jag ska ha tandställing snart och jag redan har haft det.:s
nae nu ska jag ska jag slänga mig till sängs, och sen får jag se hur jag mår i morgon.hoppas på bättre!
Puss

FÖRSTA MARS

Blev ingen skola i dag heller, mår fotfarande inte toppen bra. men tyvärr så har jag tid inne i stan hos tandregleringen i dag så måste dit. så ska se om jag orkar fixa lite mig lite i allafall. Hoppas alla har en bra tisdag.Puss!

RSS 2.0