gott nytt år alla!

Har precis käkat klart våran förrätt som var tzatziki med votlöksbröd. super gott,just nu håller vi på med maten. men nu ska jag fixa lite ha en super bra kväll alla! hoppas ni får en roligt nyår. puss och god nytt år !
emelie

31 december

Har inte hunnit blogga under dagen.
dagen hos elin i går var jätte mysig,käkade tacos och körde julklapps spel! satt och lyssnade på musik och snacka till kl två tror jag. sandra & hatte drog redan vid 9 men jag & sara stannade, vaknade vid halv elva tiden, var var väldigt snäll att hämta oss nio och skjutsade hem oss så vi slapp ta nio bussen hem!
kom hem drog sedan in till stan igen efter att jag fixat mig, mamma och hennes kompis skulle köpa massa mat och grejs till nyår.
kom hem och alla andra drog så mamma & jag var själva så vi körde faktiskt bingolotto på den där eldsjäls galan eller vad det heter. :)
/emelie

det ända jag vill ha är lite lalalalla.

Snart blir det gymmet men catrin, super skönt! Efter gymmet blir det att ta det lungt och tagga inför imorgon!!
igår.. Åkte jag & jocke in till stan och kollade på bio, såg harry potter, den var faktiskt bra. Kom hem vid 12 då såg vi på film sen somnade vi. Han åkte nyss hem så jag drar vidare till catrin snart.
/ eelin

29 december 2010

Nu har jag packat väskan ska bara käka lite och platta håret. sedan beger jag mig mot bussen. ska till elin men vännerna, blir lite sent julklapps spel och taco mys! så den här blir nog sista inlägget för idag. ses i morgon! puss
/emelie

söndag,måndag&tisdag

söndag: Jag,jocke,john&cattis åkte in till stan och kollade på all rea, köpte inte så mycket men lite saker vart det. Efter stan åkte jag till becca och sov där till måndagen då vi åkte in till stan igen och kollade. Hittade även lite saker då också.
Senare på kvällen va jag med jocke och han sov även hos mig. Idag (tisdag) åkte jag och jocke in till stan vid 10 för jag hade en tid att fixa mina ögonbryn på make up store, och det var verkligen bra! Sen fikade vi bara och åkte hem vid halv 1 typ. När jag kom hem åkte jag,cattis&becca och gymmade lite och senare frukt/choklad mys hos catrin! <3 bästa vänner har jag verkligen.
Ikväll sover cattis hos mig och imorgon ska vi iväg och gymma/sola. På kvällen blir det biomys med jockebabe, och efter sover han hos mig.<3

fick dehär av min gulliga pojkvän. Jag älskar dig <3

/ ELIN LARSSON


bilder från jul

har inte haft tid.. så nu får ni bilder från min julafton.
orkar inte lägga upp bilder på vad jag fick..

I will not stay on the ground


mellandags-rea

Mellandags rean blev det att åka in på i morse. sara och jag mötte upp sandra på stan och sen var det bara att springa runt i alla affärer! vid tolv tiden började maggen kurra, så drog i oss en kyckling kebab. sen vidare i alla affärer igen. Men efter 4 timmar springande blev vi super trötta så köpte oss en cola och satte oss på en bänk. ;)
tog fyra bussen hem. i kväll blir det att fixa håret för i morgon, ska nog locka det och sova med det så det blir lite mer krus än riktiga lockar för det är nog det fulaste jag vet när hela hårt ser ut som locktången fortfarande sitter kvar i håret! intressant kanske ? ;)
det är så att i morgon drar jag till elin i finspång för att fira henne, blir nog att sova kvar där. så hoppas verkligen på en mysig kväll med vännerna! ska över diskutera lite nyårs planer med. och detta nyår hoppas jag på att det blir roligare än alla mina andra nyår så jävla illa hatar verkligen nyår blir aldrig som man tänkt sig! :o
men nu ska jag ta och börja packa lite grejer tänkte jag. have a nice evening people!




/emelie

ingen sovmorgon för mig inte!

bild från julafton.
nu ska jag slänga mig till sängs och sova, i morgon kl åtta kommer farfar och hämtar mig.
så blir det att jobba till 12 sen hem och klippa han och käka mat med farfar & farmor.
så måste verkligen sova nu! skriver mer när jag kommer hem i morgon från jobbet! :)
/emelie

mina julklappar

Mina julklappar, alla är inte med för jag vet inte vart jag lagt dom, men fick lite grejs: läpp penna,smycken, en radio för mamma tyckte min dåvarande radio var så ful :( hehe
sen pengar, ett sängbord & min super sköna säng! rätt härlig jul trotts allt :)
just det fick två jätte söta lyktor,bild nr 1. fick dom av pappa&farfars företag för att jag jobbar där i gång i veckan. dom var verkligen jätte fina,något märke och har inte sett det förut men det lär dyrt! tror dom hette design stockholm house.
/emelie

juldagen /emelie

Lovade ju i går att jag skulle lägga upp bilder på mina julklappar i dag , men tar den i morgon för nu ska jag sova i min nya säng! ska bli super skönt :o
fy vad trött jag är mina ögon orkar inte hålla sig uppe längre! ;)
pusss

nu är jag klar och ska iväg

till farmor och träffa släkten. Lite julmys efter sådär.
Efter ska jag till jocke och ha mera julmys med han :) sover även där <3
imorgon blir det stan med catrin! :)
måste tagga mig bort nu..
/ eeelin

min julafton

Jag märkte precis att jag inte bloggat på ett tag. men min jul har varit jätte mysig. började med att morfar kom hit vid två.fika lite och sedan Kalle anka. När det slutade så blev det att äta all jul mat.
Vid sju tiden öppnade vi julklapparna. har fått massa olika men den jag verkligen blev glad över var min säng jag fick. super skönt gud vad jag hatar den sängen jag har nu! så det var härligt :)
blev att köra lite julklapps spel & kolla lite film. sen vid tolv tiden gick vi ut och gick runt kvarteret, aa ni läste rätt. vi var ute och gick! men det var ganska mysigt men fy tusan vad kallt det var.
blev inte så många bilder men lägger upp några i morgon tror jag. pusss
/emelie

GOD JUL !

Ha en riktigt bra julafton alla! <3
/ eemeliieeliin


jullov



ganska besviken


21 december 2010

Har precis kollat klart på filmen,så kollade precis in på http://sandraelisabet.blogg.se/, sandras blogg där jag hittade några av alla bilder vi tog i dag. kommer även komma in flera så ni får gärna kika in och kolla när hon uppdaterar! :)
nu blir det varmt choklad och lussebulle! ha en mysig kväll alla söta människor.
/emelie
Jag i dag när jag var modell för Sandra! super kul :)

klippning och mys i soffan.

Ligger just nu i en mysig skön soffa och kollar på tv4, det är ett nytt program som heter morden i sandhamn. än så länge är det väl ganska bra.
som jag skrev förut så klippte jag min granne blev jätte fint och hon var super nöjd så det var kul. men nu ska jag ta och hämta mig en lussekatt.!
/emelie

ännu mer julklappar!

Hemma efter en kort skoldag, men lång sväng på stan. började morgonen med att försova mig!
kom till skolan hade bild och sedan utvärdering. när vi slutat drog jag ner på stan med bästa tjejerna, drog in en sväng på fräcka fröken och käkade! super gott och väldigt mysigt.
Sen blev det många timmer på stan! men tyvärr kan jag inte visa vad jag köpte eftersom att det är julklappar! ;)
men nu är jag hemma och håller på att titta igenom min samhälls uppgift. och snart ska jag upp och klippa min granne. hoppas på att det blir bra!
skriver mer ikväll. puss
/emelie

seg måndag

sitter i datasalen nu och har engelska.. slutar om 10 min skönt!
Idag blir det att ta det lungt och sen åka iväg och gymma med min syster.
inget att skriva nu.. är så trött!  / eelinlarsson

MY DREAMS!

hoppar över några dagar, och skriver om mina drömmar!
Ja ni mina drömmar.dom är sky höga, haha nae då. men på yrkes fronten så är det väl frisör, men jag skulle gärna vilja jobba med mode och modell. varför inte alla tre! jo det är ju mina drömmar får väl se hur långt jag kommer senare i livet. men annars är mina drömmar att bo i sjukt stort hus med en härligt pool någonstans i LA. Bara för att slippa snön och det iskalla vädret. Jag vill ha värme och sol och inget snökaos. inget jävla östgötatrafiken som inte kommer! :o
Och ett måste är ju bara en fet stor walk in closet. Ett rum fullt med skor & kläder! att jag har ''hittat den rätta'' i mitt liv.Att jag har det bra ställt och mycket välförtjänta stålar! haha ;) men dom ska jag ha arbetet ihop och förtjänat inte bara att man fått för det tycker inte jag är rättvist. Men den största är att alla runt om mig ska må bra och ingen mer i min närhet ska försvinna på länge!
Vilka drömmar jag har va! :)

mot gymmet !

Snart ska jag gå ut i det snöiga vädret och åka iväg och gymma med catrin!
super skönt, men känns lite segt nu förre...
ikväll ska jag väl träffa jocke tror ja? aja får se vi hörs :)
/ ELIN LARSSON


jag vill jag vill jag vill

tillbaka till härliga spaninen!

underbara härliga sköna spanien! vill bara bort nu till värmen..

/ ELIN LARSSON

dag 11, mina syskon!

De här två är mina små bröder Pontus och Hampus.
Pontus är 15 och Hampus är 12. Jag tycker om mina små tröga bröder väldigt mycket! Pontus är den närmaste, eftersom det bara är två år mellan oss och mellan Hampe & mig är det fem. Men jag är ändå nära med hampe med ett annat sett typ. :)
jag har haft världens bästa barndom med dom här två, vi kan tjuriga på varandra ena sekunden sedan garvar vi med varandra nästa sekund! och det är jag väldigt glad över. älskar dom båda, jag skulle inte byta ut dom mot något i hela världen! Kommer beskydda dom till graven! <3

en av mina sämsta dagar i mitt liv!

Den här dagen kommer inte hamna på min topp tio lista av mitt liv i alla fall. ty fan, började med att jag vaknade med världens huvudvärk men gick upp till slut. mamma tvinga i mig gröt och mackor! sen gick jag till bussen, men kom den eller nae, så fick ta bussen till stationen, kom dit vid kvart över nio och tåget skulle komma 09.25 men nae så, fick vänta på 43 tåget! men kommer den eller nae för den var försenad den kom vid tio ungefär! fy fan vad jag frös kunde inte ens känna mina fötter på två timmar :s
men kom in till praktiken. såg att jag hade glömt min plånbok hemma så ringde farfar och han kom med MAX till mig vid lunchen, super gott! världens bästa farfar har jag, ställer alltid upp för mig. älskar han <3
resten utav dagen så tvättade & fixade min frisörs hår lite under tiden hon inte hade några kunder :)
kom hem vid halv sju förut. men nu ska jag se på tv, puss
/emelie

det här hade jag på mig i dag!

Syns inte så bra men det är i alla fall vad jag hade på mig idag, och dom andra bilderna vill inte funkar, dom laggar sönder! så kanske lägger upp dom i morgon.
puss & godnatt!
/emelie

elin annette larsson

har inte skrivit på ett tag.. Men skriver lite om veckan nu.
måndag: Vaknade upp hos jocke av hans j*vla alarm som man hoppar högt när man hör det. Fy det stör mig lite sådär.
Gick även till skolan med jonte (jockes bror) och det tog en halvtimme ungefär, fy vad jobbigt, kallt!
Annars gick skoldagen snabbt och det var skönt. När jag kom hem slöa jag framför tv:n i soffan och senare vid halv 8 kom jockepocke till mig och sov hos mig <3
tisdag: Vaknade igen av hans alarm... gick upp vid 6 och var helt död.  Mamma och jag skjutsade ner han till pendeln vid 10 i 7 för han skulle till skolan då. Så när jag kom hem la jag mig i soffan och slö lite tills jag var tvungen att gå till skolan. Hade ingen lust att gå till skolan idag faktiskt. Men slutade 12.50 så skönt det iaf :), Malin hämtade mig&jossan och skjutsade hem oss till jossan. Så vi har bara tagit det lungt idag.
Åkte och tränade med lindö vid halv 7. Och nu är klockan kvart i 11 så ska sova nu faktiskt.

imorgon har jag&jocke ett halvår, så då blir det lite mys och sådär. JAG ÄLSKAR DIG HJÄRTAT <3


lucia & jul shopping!

Hello my friends! 13 december i dag,allstå lucia dagen.var i kyrkan i morse och kollade på lucia tåget från våran skola.det var jätte mysigt och dom sjöng väldigt fint! efter kyrk besöket så gick vi till skolan och hade idrott. hela lektionen vad vi olika danser ;) hehe jo det gick som det gick :) men rolig var det. När vi dansat klart drog jag ner till stan och käka mig med elin och sara.mamma kom upp mötte upp mig sedan.så gick med henne och köpte massa julklappar.måste säga att jag är väldigt nöjd,har bara några saker kvar! när vi kollat klart på julklappar så hitta jag en skit söt blus,som jag bara ville ha och min söta mamma köpte den till mig.väldigt snällt av henne!;) men nu ska jag sova.god natt! /emelie

söndags-mys/plugg

nu blir det att hoppa till sängs, efter ha gjort klart min idrotts uppgift och sätt på lite film. i morgon har jag sov morgon,och sedan ska vi se på lucia på skolan, efter det är det styrketräning på idrotten men i morgon ska jag försöka att återgå till att skriva ett inlägg om en viss sak varje dag! ;)
/emelie

mina köp igår!

Kom precis på att jag sa i går att jag skulle lägga upp kläderna jag köpte. men dressen beställde jag för ett tag sen men fick den i går. så kan ju liksom säga att jag köpte den i går! :)
/emelie

idol final!

Nu blir det att kryp ner till sängs efter en mys kväll med idol, och lite filmer! tråkigt att Minnah inte vann, för hon gjorde vinnarlåten bästa av dom! men visst Jay är väl också duktig & bra ;)
Låter även lite konstigt att det står i varenda tidning att de är ett par också och att de har bekräftat det.på något konstigt vänster! när han har flickvän, men men sånt händer ju i bland. xd får väl se senare vad som sägs senare ! ;)
men skriver mer i morgon,ha en mysig natt!
/emelie

10 december 2010

från blond till lite mer guld/brun!
hade glömt att visa min färg jag färgade i går,är väldigt nöjd måste jag ändå säga! tjejerna gjorde ett toppen jobb.så det var bra.färgade även Saras hår med och det vart super fint det med! vi är ju baraför grymma asså (y)
var visst ett tag sen jag skrev! ojdå ;)
men har inte hänt så mycket i onsdags var jag på praktiken hela dagen,i torsdag var jag i skolan och på kvällen kommer jag fan inte ihåg! haha..
i dag hade vi sovmorgon för vid tio såg vi på film: Dear John! har ju dock sett den innan.
när filmen var slut så slutade vi för dagen så drog ner på stan och köpte lite julklappar och sedan lite till mig själv. lägger upp bilder senare!
/emelie

datasal med mien&josefinen

Har inte haft tid att blogga mycket den här veckan, för jag har pluggat&tränat mycket.
Men idag är det fredag och då har jag allltid tid och även i helgen.
Mina planer inför helgen !
* fredag - mys hos rebecca, sover även där <3
* lördag - cup och senare till mia på ''chillfest''
* söndag - ta det lungt, kolla cup med josefinen :)

Just nu sitter jag i datasalen och väntar på att klockan ska bli 15.20 så jag får gå hem!
/ elinlarsson











dag 7, min bästa vän!

denna dag handla alltså om sin bästavän, men då kan jag säga att jag aldrig riktigt haft en bästavän, som man tex ser i filmer när man har en vän som man kan säga precis allting till och verkligen lita på.
men jag kan säga att jag har världens härligaste vänner. jag har alltid haft fler bra vänner. men det kan faktiskt vara ganska bra med. för när dom verkligen är bra vänner så tror jag inte man behöver en ''bästa''. därför att jag har världens underbaraste vänner.dom för mig verkligen att må bra när jag mår dåligt,få mig att skratta när jag är ledsen dom är helt underbara.jag älskar hela bunten!
men om jag ska välja just en av mina vänner så är den nog elin som vet bäst om mig, lärde känna henne när jag började i kimstads fotbolls lag, och sedan dess har vi varit vänner. har aldrig bråkat om något! finns ingen annan som hon. hon är sjukt bra. älskar henne till döds! är sjukt glad att hon finns i mitt liv.
/emelie

dag 6,min dag!

Jag är verkligen helt usel på att följa den där listan, har bara gjort typ två dagar. men tänkte att jag skulle vara lite duktig nu.
min dag då, i morse åkte jag in till skolan,hade vi bild & sedan idrott.efter det var skolan slut och jag tog bussen hem.kom hem vid ett ungefär.har pluggat resten av dagen.eller hela tiden då jag inte råkade somna på böckerna!;p hehehe
nu på kvällen tog mamma och jag en sväng ut i snön,riktigt mysigt! kan inte fatta att det är jul snart. har panik har inte börjat att köpa någonting ju! :o
men nu ska jag snart så pensionärsjävlar!
/emelie
bild från tidigare i år..

äntligen på tåget hem!

Sitter just nu på X2000 påväg hem från Göteborg! Har varit jätte mysigt och roligt.men bara lite krånligt och kallt på pga att vi gått runt i hela fucking Göteborg,för att komma till hotellet.och sedan visas det vara fel hotell! :o skriver mer när jag kommer hem.ha en mysig kväll. /emelie

lördagsmys

Gick upp 06.45 idag och fixade mig. Gick ner till rebecca vid 07.50 och så åkte vi in till stan och kollade på at-cupen. Jocke spelade också!
Har varit där hela dagen och kollat fotboll. Nu är jag hemma och ska snart äta sen ner till jockebabe och ha filmmys , sover även där inatt <3
/ eelinlarsson


göteborg om några timmar!

har haft en skit mysig kväll med bästa elin, tog först en sväng på stan och sedan en fika. efter det körde elin mamma hem oss till mig.blev lite film och mys! :)
om några timmar ska jag upp och dra till Göteborg. ska dit med släkten ska bli skit mysigt & roligt! kommer hem på söndag kväll..
ska ta med datan så får hoppas på att jag hinner slänga in ett inlägg lite då och då! annars ha det bra hemma för jag drar till götlllaborg! (y)
/emelie

minnah i final!


HHIHIH, MINNAH I FINAL WWIIHHO! KLOCKRENT :D
/emelie

elin annette larsson


emelie, din larv så larvig!
idag
sista dagen på city cross idag.. fick lite extra jobb där så det känns super skönt! :)
Efter praon stan med saknade emelie, sjukt underbart att träffa dig igen!
Efter stan hem till emelie och lite filmmys.
puss på min fredag <3


mina föräldrar!

dag 3!
Jo dom är helt kanon,snälla och härliga. helt klart världens bästa! skulle inte byta ut dom för nått i världen!
dom stöttar mig igenom allt och ser alltid till att jag & mina bröder har det bra. finns inte ord hur tacksam jag är för dom och min bardom som dom har gett mig!
hade aldrig blivit den personen ja är i dag utan dom. finns alltid där för en när man behöver någon.
älskar min familj!
finns inte så mycket mer att säga än att dom är super bra!
/emelie

helt slut körd!

Träningen var verkligen härlig! sjukt skönt att få träna lite,blev även att sola ett tag också.somna till flera gånger ;)
efter blev det att gå hem i snö vädret.var faktiskt ganska mysigt när ingen var ute och det snöade!
just nu har jag duschat & kollat på ph, men nu något annat skit. i morgon ska jag färga & klippa någon tjej på frisör lektionen & sedan har jag engelska b. Efter skolan ska jag träffa sjukt efter längtade elin! :)
ska blir jätte roligt.
/emelie

gymmet

kom nyss hem från gymmet. Gymmade med malin&rebecca sjukt skönt :)
inte lång från biff nu asså..
Nu blir det ett varmt bad, god mat (pasta,kyckling&sallad), senare tv och hopp i sängen!
Imorgon fredag blir det att träffa saknade emelie och gå på stan och sådär, super mysigt!
/ elinlarsson


<3

nu jäklar!

Drar och tränar med sara, är sjukt taggad så nu fan! kommer hem igen vid sju tiden. ha det bra så länge!
/emelie

från blond till brun!

Praktik i dag då,blev att färga mammas hår. från ljust blond till brunt! feta nice blev det. finns två bilder nedanför men väldigt dåligt kvalitet! och mamma kommer strypa mig när hon ser den nya bilden.för jag tvinga henne till att vara med på kort. och hon tyckte hon såg gammal ut, men jag tycker hon är så söt så! ;)
annars då. kom hem från praktik nyss, har precis tagit på mig mina tofflor och massa varma kläder!
fy tusan så kalt det är ute, hacka till och med tänder när jag gick från bussen hem förut! :o
see you later...
mamma i blont hår & i mörkt hår ! :)
/emelie

segis

blä så seg dag! fryser,trött,ont i huvudet vill bara sova nu, men ist ska man iväg och träna box med laget.
kom hem vid 5 och la mig i soffan och där ska jag ligga kvar nu innan jag ska byta om..
/ elarsson

RSS 2.0