28 februari

Ingen bra uppdatering i dag, men har inte mått så vidare bra. hade egentligen en lektion i morse men stannade hemma.har sovit nästan hela dagen så varit lite svårt att skriva!
men något roligt som hände i dag, jo mina kort kom i dag som jag beställde förra veckan. alla var jätte fina så det var bra. men nu ska jag återgå till sängen.Puss

YOU ARE BEAUTIFUL

Kollat precis klart på bästa solsidan, synd bara att lilla ove inte va med! men nu ska jag ta en lång dusch och sedan ska jag nog mysa med familjen till en söndagsfilm tror jag.Puss

detaljer på min jeansshorts



Har satt på lite nitar på mina nya jeans shorts, hade inte så mycket att göra så fick en snille blixt och pimpa dom lite. mycket nöjd måste jag säga!

I WANT SUMMER SO BAD!

Ligger just nu i min underbara säng, vill inte gå upp vill bara ligga här och sova i år känns som just nu. har världen jävla mensvärk och kom på att det är skola i morgon. yeah, men får väl försöka tänka på att det bara är lite mindre än 4 månader kvar till det är sommarlov & jag fyller 18 bast! de ni :)
annars har jag precis kollat på ett avsnitt av kourtney&kim take new york och försökt läst lite i körskoleböckerna jag fått av min farbror.
nae känner att jag verkligen behöver frukost nu,så måste nog tyvärr gå upp! fy inte kul, hoppas ni andra har en lite bättre söndag än vad jag har haft hitills! Puss på er.

26 FEBRUARI

Har precis ätit världens bästa mat,kyckling & potatissallad! älskart..
annars då är hemm och har en mysig kväll med familjen och några kompisar till familjen. klippte nyss en av dom. gick super bra.
nae ska jag sätta mig vid tv med dom andra och vara lite social! Hoppas ni har en rolig lördag!

GIRL TIME IS THE BEST TIME.


Jag vill ha sommar och bara kunna slänga på sig en klänning eller linne & shorts!
Kom hem vid tio förut från elin,hade en väldigt mysig kväll med snacks bubbelbad & massa tjej snack.
bästa som finns.nu ska jag bege mig mot sängen.Godnatt!

på elins data!




 
Sitter just nu hos elin och väntar på att hon ska äta klart, så jag sitter och kollar igenom massa bilder på hennes data. hittade några godingar att visa er! njut av bilderna och ha en mysig kväll.xoxo

mysig kväll med elin!

Drar hem till elin för en mysig spa kvällen med min fian vän! fårse när jag kommer hem och kan skriva. annars får ni ha en trevlig fredag kväll alla.Puss!
emelie

MÅLNING PÅGÅR!

Det här är vad jag har gjort största delen av den här dagen, så har inte hunnit skriva nårot förän nu. sen när jag är klar med byrån ska jag fortsätta med trappan som mamma & jag håller på att slipa och fixa till. men nu tror jag byrån är torr så nu ska jag måla ett till lager. see you later!

Just the way you are


hemma efter en hälig dag med vännerna.men nu har jag precis kollat lite film på tvn, så nu ska jag nog bege mig mot sängen. i morgon måste jag städa mitt rum, sen på kvällen ska jag träffa min fina elin.Puss!

skriva inte.

tar ett uppehåll och bloggar inte mera på ett tag eftersom jag tycker det inte är roligt, och ingen att skriva om. Följ emelies inlägg som är super! :)

/ ELIN LARSSON


24 FEBRUARI 2011

Hemma igen, har duschat och fixat mig så nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem. och laga lite mat sen åker jag in till stan och träffar tjejorna och sedan drar vi till söderköping och bowlar tror jag det vara planerat.Puss

morgonpromenad

God morgon! uppe med tuppen i dag, eller? nae kanske lite överdrivet.
just nu har jag käkat lite frukost så nu ska jag & mamma ut och ta en powerwalk i det underbara vädret. hoppas ni får en fin torsdag.Puss!

Maxi med mamma!

lite grejer som fick följa med mig hem fån maxi föurt i dag, blev en tröja, ett par shorts, en sjal, en poncho och en sommrig klänning.väldigt nöjd så det är bra!
just nu har jag precis kollat klart på big brother,är väldigt trött så ska nog dra mig ner till mina små kuddar och sova! Godnatt på er alla fina människor.

23 februari 2011

Godmorgon! har prcis kollat ett avsnitt av one tree hill, så nu ska jag ta en dusch och sedan dra mig mot maxi med mamma. hoppas ni får en härlig onsdag alla. hörs senare,Puss!
emelie

21 februari

Lång dag idag, farfar kom och hämtade mig åtta i morse jobbade till halv två. sen åkte vi hem till farfar&farmor och så klippte jag farfar. sen vid tre kom farmor och då klippte jag henne!
pappa kom och hämtade mig sen så åkte vi och köpte semlor,super gott!
nu ska jag kolla på kourtney & kim take new york sen sova helt slut!
godnatt vänner.

Don't mess with my feelings!

Har i några dagar nu inte kännt för att skriva någonting, har inte varit på så bra humör eller haft någon insperation! i dag är det söndag och jag hara bara tagit det lugnt. i morgon ska jag jobba och sedan hem till farmor&farfar och klippa dom. nae nu ska jag se på film med min söta mamma tror jag. hoppas ni har en mysig söndags kväll. och just det ingen söndags ångest för nu har jag lov i en vecka, happy emelie!

Hit the lights

hittade en bild på mig & elin på sandras blogg nyss, fråga inte vad vi gör men tror det va så att vi råka slå ihop våra huvuden med varandra! :P
i dag är det fredag och sportlov, ni anar inte hur glad jag är att vara ledig ett tag. men min fredag har varit helt okej, började med kundpass på morgonen där jag först hade en klippkund sedan så färgade elin min utväxt, blev super bra. tack elin får jag väl säga! sen engelska hade speed dating, gick as bra :)
men jag & sandra spåra ur lite på slutet, antagligen för vi var super trötta!
hemma vid halv fem, då jag var tvungen att fixa mammas hår på tjugo min, blev super bra. min kväll har jag tagit det lugnt och myst med pappa & bror som är dom ända hemma.
nu ska jag se film,Puss på er undebara människor där ute!

varit i skolan i 11 timmar......

Har ingen lust eller insperation att skriva något i dag. är arg sur & ledsen på allting just nu...
finns just förtillfället inget som kan få mig glad. men min dag bestod av 11 timmar i skolan. aa ni läste rätt!
åkte in till skolan med sara vid halv 8, hade engelska först, var väl bra. sen egenhårvård, som jag egentligen inte ens orkar skriva om, färgade först elin som inte blev bra! sen skulle jag vara snäll och ta över saras hår för sandra ville åka hem. så då tvätta vi ur blonderingen på henne, och hon har allstå brunt hår och det blev piss/orange och lite mörkt. så om tur var så var det än färgtekniker där, så hon fick hjälp oss, så då torka håret sen lägga på en inoa färg, tvätta ur det, som sedan blev mot det grönt hållet, så då la hon på något skumm, sen låta det verka, sen ta på mer skumm. sen något annat, och sen en till färg. aa ni ser ju vad jag har gjort hela min eftermiddag typ! och sen stackars saras mamma som kom vid tre väntade på oss, jag tror vi kom i väg från skolan vid tjugo i sju!!!!!!! :s
men det var det värt det, stackars lilla sara som fick ha hetta helt fucking onödan! hoppas vi kan fixa till det lite mer någon dag sara <3
nae nu är jag för trött och min tar död på mig, så nu ska jag fan i mig sova! puss på er.
/emelie

sjukt taggad!

Har presic bakat rulltårta som jag ska ta med några bitar av till i morgon. för i morgon bitti kl 5 ska jag upp och in till skolan, sen drar vi till romme! ska bli super kul. är fett taggad. men nu måste jag sova, annars kommer jag aldrig komma upp i morgon. håll tummarna att jag inte bryter något ben! ;)
puss på er alla.
/emelie

Don't mess with me because I'm cool

en väldigt söt bild på mig från januari.
Har precis kollat klart på kourtney & kim take new york och spårlöst. så nu ska jag avsluta min dag och sova. hoppas alla har haft en fin alla hjärtans dag! min bestod av mysig dag med familjen. och just det var och gjorde syntest i dag. gick väl inte kanon men blev ''godkänd'' så det var ju bara.
min dag i morgon kommer bestå av inga lektioner, för han fråga-olle ska komma till skolan.hehe as kul, eller?
god natt på er alla fina människor!

Born this way

Ny vecka nya tag! hemma efter en kort skol dag, först bild sen idrott. efter idrotten var slut så drog jag på utvecklignssamtal med mamma. gick skit bra, var därifrån på en kvart!
Mamma & jag bestämde oss för att åka ner till maxi, gick och kollade lite men fick verkligen håll hårt i plånnboken eftersom jag lovat mig själv att spara mina jobb pengar! det är inte lätt :s
Nu hör jag att mamma & bror gör våfflor, om man kanske ska gå ner och smaka lite? Hoppas ni har en trevlig måndag,Puss.

13022011

Dålig uppdatering i dag, eller snarare ingen alls. vaknade väldigt sent, super skönt älskar helg. sen vid tre åkte vi till kimstad på kalas för min kusin som fyllde fem. kom hem vid sex. har kollat på solsidan förut och nu en film!
hoppas ni har en mysig söndag,Puss!
emelie

hockey match nästa.

Ska dra ner och kolla på pappa & broder som ska köra match, skriver mer när jag kommer hem. för har inte så mycket att skriva mer dom är intressant! pusss

running up the hill

hittad en väldigt gammal bild på mig & min fina vän elin!
Fredag i dag allstå, skolan var bra, frisör lektionen var super kul, mina lärare sa att dom sakerna jag gjorde i dag vart jätte bra så det var skit kul. efter skolan gick jag ner mot stan mötte elin,bestämde oss för att fika på kupolen satt och prata länge om mycket! bussen hem till mig sen. lagade taco tsm och sedan har vi kollat på tv. mysigt mysigt!
nu är jag själv och ska ta och tvätta bort mitt smink och kolla på film sen tror jag!Puss

I shot for the sky, but stuck on the ground

hejsan! hemma efter en inte så givande skoldag, efter skolan drog jag mig ner till stan med sara & elin och gick en sväng,köpte jag en tröja & ett par skor! kom hem vid fyra tiden, tog ett tag för den här jäkla snön som bara vill komma tillbaka och tillbaka.
nu ska jag nog gräva fram något ur kylen och sedan kolla på gossip girl. puss på er!

Take me higher and higher.

god morgon!
I dag har jag studiedag, super härligt! men fick upp tidigt och fixa mammas hår, för hon skulle in till stan och fixa lite saker. så efter det kunde jag inte somna om så kollade lite på vakna med the voice! sen när mamma åkte så tog jag min brors skivstång och hade ett träningspass för mig själv här i typ en halv timme. bra jobbat emelie!
sen har jag kollat på stylisterna och nu kom mamma hem prcis så hon hade köpt med kyckling & potatis sallad och cola. det är nog världens bästa mat tror jag!
nu ska jag damsuga, roligt va?
puss
-Bilden är på tavlan & boken jag fick av mamma i förrgår,har inte läst så mycket, just nu verkar den super konstig! ;)

pretty little liars!

emelie:
Nu är jag äntligen hemma från skolan,har faktiskt varit det i en timma nu visst;) nu ska jag ta någon liten macka tänkte jag och sedan kolla på ett nytt avsnitt av pretty little liars! ni som inte kollar på det, börja nu!
skriver senare,puss ni är bäst!

natur i mitt hjärta!

Hej!sitter just nu och har natur lektion,det är super kul! min dag har än så länge varit bra, hade svenska i morse och sedan smhäll. när den här lektionen är slut sårar jag två bussen hem.funderar på om jag ska ta och gå när jag kommer hem,för solen har tydligen bestämt att vara uppe idag! Super härligt. Nu måste jag lyssna,puss! emelie

take me back to the summer times

sommmmar!
Nu ska jag stänga mina ögonlock och försöka sova, tidigt att dr sig ur sängen i morgon bitti. min kväll i dag bestod av att brottas med min bror för han tror att han kan ta mig, men icke!! ;)
sen har jag sett på spårlöst och lite grejs. just det fick en tavla och en bok av mamma idag. bara så där, älskar att få små saker någon gång i bland så där. har ingen bild kan visa i morgon.godnatt!
emelie

Take my breath away

emelie:
Hej! är hemma nu, skolan var väldigt kort i dag.hade bara bild & sedan idrott. sen jag har kommit hem har jag hjälpt mamma att fixa lite hemma sen har jag pluggat samhäll. men har bara två frågor kvar så tar en paus just nu. det måste jag vara värd,tror jag?
i dag måste jag nog städa mitt rum,yeeah super kul. tänkte kolla på mean girls 2 nu, har inte sett den. så har ingen aning om den är bra? Hörs senare! puss

Varför??

hej bloggen min! inte mycket till bra uppdatering i dag måste jag medge! men åkte i morse till Linköping med mamma&pappa och kollade på lillebror som körde hockey match.sen jag kom hem så har jag bara varit med familjen. insåg i dag hur mycket dom verkligen betyder och finns där för mig. nae jag är så arg och ledsen just nu att jag inte orkar skriva mer. skriver i morgon och hoppas på att dagen får något att erbjuda? godnatt kära läsare/emelie

So take my hand and come with me


Dålig uppdatering av mig i går och i dag ledsen för det!
min fredag har varit helt okej,började skolan med att ha kundpass men var inte så många kunder så vi fixade ettorna. så klippte håret på en tjej, blev jätte bra.sen hade vi engelska lektion, fy fan vilken tråkig lektion. hatar engelska just nu...
hade även test som inte gick som jag ville!
nu är jag hemma och tar det lugnt och myser, har haft världens huvudvärk i dag :s
nu ska jag nog sätta på en film. hoppas ni har en roligare fredag än jag har! puss på er alla söta där ute!
emelie

datasalen

internet funkar fortfarande inte hemma så kan inte blogg. så JÄVLA irriterande är det.
Men just nu sitter har jag IUP slutar om 35 min, då blir det hem sen vidare till Krokek till mina kusiner.
helgen blir lugn lite fotbollstittande och sådär :)
kramisar / elin larsson

ge mig värme & en strand!

pontus & jag i turkiet i somras 2010.
Min dag har varit väldigt lång med intressant, har nämligen varit på salongen idag. praktik från 10 till halv sex..
men det jag fick se fram i mot hela dagen var att min söta mamma kom och hämtade mig och sedan åkte vi och köpte semlor för idag är det sista kvällen innan min pappa & min andra bror kommer hem från fjällen (skolresa). så vi fira lite, haha
det har faktiskt varit väldigt tyst hemma med bara en bror, men nu saknar jag dom så tur att dom kommer snart!
nae nu ska jag se på fuskbyggarna sen ska jag sova.god natt sötnosar.
emelie

världens bästa skola, eller?

drar en bild från foto stunden med Sandra.
Tisdag i dag alltså, väldigt rolig skoldag måste jag säga! åkte in med sju bussen till södertull ochgick sedan till skolan. när vi kommer fram så säger våran lärare att vi ska se film. så det var ju ganska skönt. sen när vi kommer till samhällen så är den inställd så vi fick ledigt från naturen lektionen, så vi slapp vänta i skolan i tre timmar. ganska snällt av henne!
tog bussen hem direkt, mötte mamma som var ute och gick och gjorde sällskap med henne hem sista biten!
sen jag har kommit hem har jag kollat på kourtney and kim take new york och pretty little liars!  verkligen bra pogram de där asså.
nu ska jag äta kvälls mat, hoppas ni har en mysig tisdags kväll alla!
emelie

RSS 2.0